Sweden supporters 2008 mod

Support

Stöd, understöd, kundstöd, service, användarhjälp. Ventiro ger dig den support du behöver. Frekventa frågor som t.ex. hur du ställer in mailen på din telefon hittar du svaret på här.

Svenska fotbollslandslaget tog OS-guld 1948 i London. På bilden syns hejande svenska supporters från ett helt annat tillfälle.

Fjärrsupport

När vi skall hjälpa dig med din lokala miljö behöver vi ibland kunna fjärrstyra din dator.

Nedan hittar du den fjärrstyrningsklient som vi vill att du startar för att ge oss tillgång till din dator.

När vi skall hjälpa dig med din lokala miljö behöver vi ibland kunna fjärrstyra din dator.

Nedan hittar du den fjärrstyrningsklient som vi vill att du startar för att ge oss tillgång till din dator.

Fjärrsupportprogramvara / Quick Support Client

Permanent Remote Support Client

Ditt IP-nummer: