Slu columbia bennett1

Kung

Kung på smarta lösningar och bra idéer. Jobbar du på Ventiro så tänker du annorlunda, har mer erfarenhet och har gång på gång skapat bra lösningar där andra bara sett problem. Sjunger gör vi dock hellre än bra.

Elvis Presley har sålt över en miljard skivor. Det gör honom till den bäst säljande artisten genom tiderna.

Om Ventiro

Ventiro är ett *IS/IT-konsultföretag med bred kompetents som har specialiserar sig på informationslogistik.

Med informationslogistik menas hantering av information, data, statistik etc på ett effektivt och smart sätt. Uppdragen kan bestå i allt ifrån att skapa ett bra flöde med Excel som bas till att bygga hela system där allt är integrerat så du på ditt kundkort får information från såväl ekonomisystemet som produkutionssystemet och fraktbolagets senaste leveransstatus.

Vi hanterar även andra typer av uppdrag inom IS/IT, många gånger med hjälp av underleverantörer i vårt nätverk som sträcker sig över många områden.
Du bestämmer själv om du vill att vi hanterar all kommunikation med våra samarbetspartners eller om du bara vill att vi förmedlar kontakten.

*IS/IT står för Information Systems (eller Information Services) och Information Technology. De flesta menar dock samma sak när man pratar om IS/IT. 

MIS som står för Management Information Services är också en term som används för att beskriva delar av vårt kompetensområde.