Slu columbia bennett1

Kung

Kung på smarta lösningar och bra idéer. Jobbar du på Ventiro så tänker du annorlunda, har mer erfarenhet och har gång på gång skapat bra lösningar där andra bara sett problem. Sjunger gör vi dock hellre än bra.

Elvis Presley har sålt över en miljard skivor. Det gör honom till den bäst säljande artisten genom tiderna.

Leverantörer

Här är Ventiros viktigaste leverantörer med vaurumärken som vi känner lite extra för och som vi har högsta certifiering på och partnerskap med.
Självklart arbetar vi även med en mängd andra leverantörer och produkter för att erbjuda rätt nivå vid varje tillfälle. 

Clavister
Vårt förstahandsval när vi väljer brandvägg.
http://www.clavister.se

Kerio
Kerio Connect är vårt huvudsakliga val för mailservrar. Kerio erbjuder även brandväggar, colaboration-lösningar och IP-telefonilösningar.
http://www.kerio.eu

Crashplan
Crashplan Enterprise är den backuplösning vi förespråkar, effektiva backuper såväl internt som till molnet.
http://www.crashplan.com/enterprise/

Halon
Spamfiltrering av klass. En spamfiltreringslösning skall inte märkas. Varken genom att man får för mycket spam eller att mail som borde hamna i inkorgen inte hamnar där. Våra Halon VSPar löser uppgiften utan anmärkning.
http://www.halon.se

Mitel
Växellösningar från litet till stort.
http://www.mitel.com

Unifaun
Fraktsedlar, EDI, TA...  När man jobbar med sändning av gods är Unifaun dom vi oftast jobbar med för att få till rätt fraktdokument och föravisera om frakten till speditören.
Unifaun är en av de främsta experterna i Norden på att leverera IT-lösningar för informationslogistik som underlättar hanteringen av brev, paket och gods för e-handlare.
http://www.unifaun.se

Expression Engine
Vi jobbar om det behövs med statiska hemsidor, Wordpress och Joomla... men får vi välja själva är det Expression Engine som används som publiceringssystem för webbplatserna.
http://www.expressionengine.com