Slu columbia bennett1

Kung

Kung på smarta lösningar och bra idéer. Jobbar du på Ventiro så tänker du annorlunda, har mer erfarenhet och har gång på gång skapat bra lösningar där andra bara sett problem. Sjunger gör vi dock hellre än bra.

Elvis Presley har sålt över en miljard skivor. Det gör honom till den bäst säljande artisten genom tiderna.

Våra samarbetspartners

Ventiro är ett teknikbolag och vi samarbetar med andra personer och företag för att kunna leverera alla delar i krävande och breda projekt. Våra samarbetspartners har samma höga krav på sig, som vi själva har på oss, och vi bemannar varje projekt utifrån de kompetenser som krävs.

Här är ett urval av våra partners som vi har återkommande samarbeten med.

A-frame digital agency
Erik Wallgren på A-frame jobbar vi ofta med när vi behöver hjälp med grafiska delar i projekten eller när vi behöver extra projektledningresurser. 

HMX Sweden
Magnus Huglen på HMX anlitar vi när vi behöver förstärkning på utvecklingssidan

CGI Station
För hjälp med visualisering vänder vi oss till våra vänner på CGI station.

Azend
Pontus Björk på Azend samarbetar vi med i olika typer av systemutvecklingsprojekt.

Ariso IT
Fredrik Östergren och hans team kopplar vi in till projekt som handlar om IT-drift och support på klientsidan, de löser de flesta problem med datorn som står på bordet och allt som är kopplat till den. Ariso erbjuder även kompletta fjärrskrivbord och övriga Microsoft relaterade klientprodukter via vår serverhall.

Lan-System
Behöver vi hjälp med utskriftsmiljöer i våra projekt så är Lan-System vår leverantör av skrivare och kunskap från Konica-Minolta.