Alhambra-872600 1920

Mi casa es su casa

Känn dig som hemma med Ventiros hosting-lösningar. Tryggt och flexibelt på precis det sätt som din verksamhet kräver. Ring oss så berättar vi mer om en av landets bästa hostingtjänster för krävande kunder.

*mi casa es su casa - spansk fras för "Mitt hus är ditt hus".

Hosting

Vi tar hand om allt från drift av enkla hemsidor till stora dedikerade serverkluster. Vi konkurrerar inte alls med billiga webbhotell utan vänder oss till dig som kräver en flexibel och säker miljö.

Vår driftsmiljö

Vår serverhall är belägen i Norrköping och försedd med redundanta internetaccesser, kyla, reservström och allt annat som är nödvändigt för att kunna ge dig säker och flexibel drift.
Backuper lagras i en separat hall där vår reservmiljö finns klar för driftsättning om det mest oväntade skulle inträffa. Hela miljön övervakas dygnet runt med direktlarm till jourpersonal som är beredda att rycka ut när det behövs.

Vår erfarenhet

Vi har levererat hostingtjänster på egna servrar sedan 1997, till en början i liten skala, under åren har vi byggt upp och utvecklat både hosting-miljö och erfarenhet så att vi idag känner oss helt komfortabla med att drifta även de mest komplexa och krävande lösningar.