Alhambra-872600 1920

Mi casa es su casa

Känn dig som hemma med Ventiros hosting-lösningar. Tryggt och flexibelt på precis det sätt som din verksamhet kräver. Ring oss så berättar vi mer om en av landets bästa hostingtjänster för krävande kunder.

*mi casa es su casa - spansk fras för "Mitt hus är ditt hus".

KFV IT & Telecom tar över vår hosting

Ventiro har sedan starten haft en förstklassig hostingmiljö för att tillgodose driftkraven i de applikationer och system vi bygger och kunna erbjuda våra kunder kommunikationslösningar som fungerar i vardagen, vi känner dock att det blir allt svårare att fokusera på att både bygga ovanligt smarta applikationer och samtidigt uppehålla en supportnivå för drifttjänsterna som vi vill och har därför valt att flytta över driften på vår samarbetspartner KFV IT & Telecom AB i Katrineholm.

Din nya leverantör

KFV IT & Telecom AB har lång erfarenhet av drifttjänster och har förutom sin egen driftsmiljö bland annat varit med och byggt upp en av regionens största webbhotell.

KFV IT & Telecom, bildades 2016 genom en sammanslagning av Nätverk & Teknik i Katrineholm, som vi på Ventiro samarbetat med i många år, och av Skagerlinds Telecom som arbetat i telefonibranschen under varumärket Dialect i lite mer än 20 år. KFV IT & Telecom har sedan sommaren 2019 valt att fortsätta i egen regi och under eget namn.

Drift och miljö

KFV IT & Telecom kommer under sommaren 2019 att ta över hela vår miljö och våra IP-nät vilket innebär att det i de flesta fall inte påverkar driften alls, och i dem fall där tjänsterna driftas i miljöer som kräver en fysisk flytt av hårdvaran, kommer det bli ett kort avbrott under transporten från Norrköping till Katrineholm. I de fall det berör er som kund blir ni kontaktade av Ventiro och/eller KFV IT & Telecom innan flytten utförs.

Fakturering

Ni kommer från och med nästa faktura för driften bli debiterade av KFV IT & Telecom AB (Org.nr: 559067-2282).

Debitering av applikationstjänster som inte är kopplade till driften, t ex vIntra, InfoTV, imgs och SMS-GW kommer även fortsättningsvis debiteras av Ventiro.

Driftsupport

Driftsupport kommer att hanteras av KFV IT & Telecom från och med juli 2019.

Exempel på frågor som hanteras av KFV är mail-relaterade frågor, fjärrbackuper och webbhotellrelaterade frågor.

Behöver ni hjälp nås KFV IT & Telecom på telefon 0150 – 725 50 eller epost support@kfvit.se.

Applikationssupport

För support kring applikationer och system som vi utvecklat, vänder ni er till Ventiro som vanligt.

Är ni osäkra på vem ni ska kontakta, kontaktar ni Ventiro enligt tidigare rutiner, så slussar vi er vidare om det faller utanför våra ramar.

Generell IT-support

Ventiro kommer i samband med detta att sluta med ren IT-support, allt för att kunna fokusera på att bygga ovanligt smarta applikationer.

För generell IT-support är ni välkomna att kontakta KFV IT & Telecom AB eller annan aktör på marknaden.

 

Har ni andra frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakt oss på telefon 011-365200.

Kfv-logo